Nanette Ris studiogast in Cultuur071

Studiogast in de uitzending van Cultuur071 is Nanette Ris, algemeen directeur van de Stadsgehoorzaal en de Leidse Schouwburg. Dat doet ze tijdelijk, maar hoe tijdelijk is dat eigenlijk? Verder zijn Jan-Jaap de Haan (Veenfabriek) en Pepijn Smit (PS|theater) te gast om te vertellen over het nieuws met betrekking tot subsidies. Zangeres Charllotte Karlsted is er, samen met Martin Rhode. Zij treedt op tijdens het RGB festival, en Martin haalde haar naar Leiden. Genoeg te horen, zo ook Govert de Kok met een terugblik op de Oscars en Peter Visser over de muziek.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline