Herenstraat tijdelijk route voor alarmverkeer

1

Vanwege de afsluiting van de Jan van Houtbrug is de Herenstraat tijdelijk aangewezen als zogenaamde calamiteitenroute. Dat betekent dat brandweer en ambulances er gebruik van maken zolang de reguliere route is afgesloten. Om te garanderen dat het alarmverkeer niet vast komt te staan in de Herenstraat geldt er een stopverbod voor alle motorvoertuigen, zodat de rijbaan te allen tijde vrij blijft. Vanaf vandaag gaat de gemeente overtreders beboeten.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline