Scooter en fietser botsen voor V&D

4

DSC_6779Bij een ongeluk op de hoek van de Vismarkt met de Maarsmansteeg is vannacht een scooterrijder gewond geraakt. De scooter botste op een fietser en kwam hard ten val. De bestuurder is naar het ziekenhuis overgebracht. Hij kreeg niet alleen een medische behandeling, maar ook een proces-verbaal. Hij bleek geen rijbewijs te hebben. De scooter raakte zwaar beschadigd. De fietser raakte niet gewond.

Delen

4 reacties

  1. Zo’n idiote bezorgscooter als die ik hier zie heeft me daar ook eens flink geschampt terwijl ik daar fietste. Ik hoop zo dat dit dezelfde bezorger was.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline