Politie deelt 25 bekeuringen uit bij bromfietscontrole

7

brommercontrole lammeschansweg.png 1Gisteren werden op twee locaties brommercontroles gehouden door de politie. Op de Lammenschansweg en bij de kruising van de Haagweg en de Churchilllaan, werd aan 25 mensen een bekeuring gegeven.

De politie controleerde met rollerbanken op de snelheid en keek daarnaast naar de verlichting en de algemene staat van de voertuigen. Er werden 70 mensen staande gehouden. De bekeuringen die werden uitgeschreven, waren voor het overschrijden van de constructiesnelheid, te gladde banden en onvoldoende verlichting.

Delen

7 reacties

  1. ………….en er werd dus niet op geluidhinder gecontroleerd?! Dat is hard nodig want die opgevoerde brommers maken bijna altijd ook te veel lawaai. En elk politiecorps heeft geluidmeetapparatuur – dan moet die ook gebruikt worden!

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline