96-jarige man aangereden door scooter Cornelis Schuytlaan

1

Een 96-jarige fietser werd afgelopen maandag op de Cornelis Schuytlaan door een scooter aangereden. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Obrechtstraat. Het slachtoffer moest per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd worden. De scooter werd bestuurd door twee onbekende jongens.

De scooterrijders reden na het ongeval door. De politie meldt op Facebook dat een getuige verklaarde dat de scooter een ‘wheely’ maakte en daarbij de fiets van de 96-jarige man raakte.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline