Fotograaf Pim Rusch in Cultuur071

Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok ontvingen vanmorgen fotograaf Pim Rusch als studiogast. Op zijn website prfotografie.nl kun je lezen: “Kennen wij elkaar? … Nee? Dat treft! Want dit is een heel mooi moment om kennis met elkaar te maken. We zorgen ervoor dat het gaat klikken”, en dat is wat we deden. Verder was Vivienne Aerts er ook – ze zong een liedje van de cd die je wist dat zou komen. Miriam de Koning verteld over een boekenactie en over de film Calais, welcome to the jungle. Je kunt de uitzending nu terugluisteren!

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline