Meelfabriek krijgt viersterrenhotel

De meelfabriek krijgt in het Silogebouw een viersterrenhotel met 80 kamers en 20 hotelappartementen. Eigenaar Arjen van den Hof van Vondel Hotels uit Amsterdam opent in Leiden zijn eerste hotel buiten Amsterdam. Het is de bedoeling dat het Vondel Hotel in de meelfabriek eind 2018 de deuren opent. Het hotel gaat zich richten op zowel toeristen als op zakelijke overnachters. Bovenin komt een skybar met uitzicht over de hele stad.

Van den Hof is eigenaar van een aantal hotels en horecabedrijven in de hoofdstad. De Hallen, Vondel en Roemer en restaurant Remise 47.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline