Hutspotten hebben de sleutel: Leiden heeft tijdelijk nieuw stadsbestuur

Wethouder Robert Strijk overhandigde gisteravond de sleutel van de stad symbolisch aan Prins Donavan de 1ste en Prinses Marianne van de Leidse carnavalsvereniging De Hutspotten. De komende dagen wordt Leiden bestuurd door de Hutspotten en kan het college genieten van een vrij weekeinde.

Fotoreportage: (Emile van Aelst / www.leidseglibber.nl).

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline