Taxichauffeur na wilde achtervolging mishandeld op Steenstraat

5

Er is afgelopen weekend, in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 02.00 uur, een taxichauffeur mishandeld op de Steenstraat. Dat gebeurde nadat de chauffeur achtervolgd werd door de dader. De politie zoekt naar getuigen van het incident.

De taxichauffeur werd eerst achtervolgd door de dader, waarbij verkeersgevaarlijke manoeuvres werden gepleegd. Op dat moment had de chauffeur nog drie klanten in zijn auto. Op de Stationsstraat kwam het tot een conflict, waarna de taxichauffeur er vandoor reed om zijn klanten naar hun bestemming te brengen.

Niet veel later kwam het verderop, op de Steenstraat, opnieuw tot een conflict met de achtervolger. De taxichauffeur werd ditmaal fysiek mishandeld en zijn auto werd beschadigd.

Getuigen
De Politie Leiden is op zoek naar getuigen, die kunnen helpen bij de opsporing van de dader. In het specifiek is de politie vooral op zoek naar de drie klanten van de taxichauffeur, die het eerste conflict meemaakten. Heb je iets meegekregen van het voorval, neem dan contact op met de Politie Leiden via nummer 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Delen

5 reacties

  1. Nadir Tiberkanine

    Als taxichauffeur zijnde, kan ik garanderen dat een chauffeur zijn uitermate best doet om zo netjes mogelijk de passagier op bestemming af te leveren. De taxichauffeur heeft dus geen verkeers hinder veroorzaakt

    • Chris Hoi

      Ik ben blij dat jij dan een nette taxichauffeur bent! Helaas heb ik meer dan genoeg slechte ervaringen met taxichauffeurs. (Van je fiets gereden worden terwijl je daar voorrang hebt etc.) Maar keur uiteraard mishandeling niet goed, dat gaat me echt wel te ver hoor.

  2. Is dit een bericht dat al een week oud is of gaat dit komende nacht gebeuren. Want dan ga ik met de camera klaar staan 🙂

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline