Bezorgscooter gestolen op Lammermarkt

De politie is op zoek naar een bezorgscooter die gisteren omstreeks 18.45 uur werd gestolen op de Lammermarkt. Het betreft dezelfde scooter als op de afbeelding, alleen heeft de gestolen scooter een rode box op de achterkant zitten. De tweewieler heeft een gele kentekenplaat met kenteken D337GX.

De politie vraagt mensen die de scooter zien rijden of weten waar de scooter gestald is, om contact op te nemen met de politie via 112 of 0800-0844.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline