Twee mannen met inbraakwerktuigen opgepakt bij Lammenschansplein

4

De politie heeft donderdagavond om 19.25 uur twee mannen van 34 en 45 jaar aangehouden bij het Lammenschansplein. De twee Utrechtse mannen bleken inbrekerswerktuigen in hun auto te hebben.

Toen de agenten tijdens hun surveillance een auto geparkeerd zagen worden, achter de winkels bij het Lammenschansplein, besloten ze de auto te controleren. Op het moment dat de agenten bij de verdachte mannen aankwamen gooide een van de mannen gereedschap in een krat van een gestalde fiets. Het bleek te gaan om kniptangen, een schroevendraaier en een zaklamp.

Uit politiegegevens blijkt dat de mannen bekend zijn op het gebied van inbraken en diefstallen. Hierop werden de mannen aangehouden. Bij de fouillering werden nog handschoenen en een bivakmuts aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

Delen

4 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline