Culinair smullen tijdens Leidse Restaurantweek

Culinair platform LeidsLekkers organiseert aankomende week de zevende editie van de Leidse Restaurantweek. Het thema is ”Meet the Chef”, waarin Leidse chefs in de spotlights staan en hun talent laten zien. Mensen krijgen de kans het gezicht achter de bijzondere gerechten te zien en kunnen doneren aan het doel van dit jaar: de Alpe d’HuZes.

Dit jaar zullen dertig restaurants meedoen aan de week. De chefs laten zich met speciale gerechten van hun beste kant zien. Ze laten hun technieken zien, maar komen ook uit de keuken zodat klanten het gezicht achter het eten zien.

Er kan tegen een lagere prijs dan gewoonlijk gereserveerd worden voor een lunch of diner op de website van de restaurantweek. Daarop is te vinden welke speciale menu’s de restaurants koken voor het initiatief.

Alpe d’HuZes
LeidsLekkers hoopt op veel donaties aan het team Alpe d’Steph, dat meedoet aan de Alpe d’HuZes. Het team zet zich, naar aanleiding van een aan kanker overleden vrouw, in voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline