Vanmiddag viert Sleutelstad FM het 10-jarig bestaan in Old School

1

oldschool

Vanmiddag viert Sleutelstad FM het 10-jarig bestaan van de Leidse radiozender met een nieuwjaarsborrel in Old School Leiden aan het Pieterskerkhof 4/A. Wie zin heeft in een klein feestje is van harte welkom tussen 14.00 uur en 17.00 uur.

Je kunt dan ook gebruik maken van de gelegenheid om je programma-ideeën met ons te delen. Dus mis je iets op de Leidse radio, kom langs, pak de megafoon of post-it briefjes en laat je horen. We beloven niet dat we elk idee gaan uitvoeren, maar wel dat we er serieus naar kijken en uiteraard is het extra leuk als je zelf ook een rol wilt spelen bij de uitvoering.

Sleutelstad100_fb_banner03

 

Tijdens deze feestelijke dag zenden we op de radio vanaf 12.00 uur de Sleutelstad 100 uit. De 100 grootste hits uit de Sleutelstad 30 van het afgelopen jaar. De uitzending van de Sleutelstad 100 duurt tot 19.00 uur.

 

 

Delen

1 reactie

  1. Frederik Zevenbergen op

    10 jaar Sleutelstad FM. Wat een prestatie van jullie! Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren radioplezier toegewenst.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline