Sleutelstad wenst je een heel voorspoedig 2016

oldschoolAlle medewerkers van Sleutelstad.nl en Sleutelstad 93.7 FM wensen je een gezellige jaarwisseling en een heel voorspoedig 2016 toe.

Sleutelstad.nl publiceerde in maart 2002 het eerste nieuwsbericht. Per 1 januari 2006 begon ook Sleutelstad FM officieel met de uitzendingen. Alweer 10 jaar geleden dus! 10 jaar Sleutelstad FM vier je wel mee toch?

Op zondag 10 januari combineert Sleutelstad het 10-jarig bestaan van de radiozender met een nieuwjaarsreceptie in Old School. In deze pop-up galerie annex huiskamer luiden we graag met iedereen die iets met Sleutelstad heeft het nieuwe jaar in. Tevens dé gelegenheid om samen plannen te smeden voor de toekomst. Dus wil jij iets met ons, op de radio of op de website? Dat moet je beslist komen. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur aan het Pieterskerkhof 4/A.

Aanmelden mag: https://www.facebook.com/events/204998406503480/

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline