Leiden gevuld met muzikale noten tijdens OPEN voor Licht

Het was gisteren OPEN voor Licht in Leiden. Zestien koren uit Leiden en omgeving brachten met hun gezang de binnenstad in de kerstsfeer. Op verschillende plekken in de stad konden mensen luisteren naar pop- en gospelsongs, traditionele kerstliederen en musicalliedjes.

Er werd opgetreden door koren zoals Act of Munity, het Leids Kamerkoor en Viswijvenkoor Leiden. Binnen en buiten de winkels maar ook op de kerstmarkt werd er gezongen. De koren pakten naast wat hoge noten ook uit qua kleding. Zij kleedden zich bijvoorbeeld in Dickens-stijl of hadden gospeljurken aan.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline