Fietser zwaar gewond bij ongeval op Schipholweg

7

Een fietser is eerder vanmiddag ernstig gewond geraakt op de Schipholweg in Leiden. De fietser is door onbekende reden over de kop geslagen en hard ten val gekomen. Dat gebeurde op de kruising van de Schipholweg en de Parmentierweg. Het slachtoffer is ter plaatse gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Delen

7 reacties

  1. Het hout niet op, fietsers zijn niet in orden met telefoon in
    hun handen, laats nog gezien en geen handen aan het stuur
    Ja dan vraag je er om!

    • ga eerst leren Nederlands te schrijven, maar oordeel niet, deze man is gevallen op onverklaarbare wijze en was triest om te zien en had geen telefoon in zijn handen. En geloof me deze man vroeg er niet om. Wij waren getuige van zijn ongeluk. Dus kijk uit met wat je schrijft.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline