Drugsdumpers opgepakt in Titus Brandsmalaan

14

De politie heeft vrijdagavond twee mannen aangehouden die bezig waren met het dumpen van hennepafval en henneptoppen. Rond 21.00 uur belden getuigen de politie omdat de mannen bezig waren het drugsafval uit een bestelbus te dumpen in de Titus Brandsmalaan. Bij het zien van de politie probeerden de verdachten met de bestelbus te vluchten, maar de politiewagen blokkeerde de weg. Daarop gingen ze er te voet vandoor.

De bijrijder van de bestelbus, een 16-jarige jongen uit Leiden, kon na een korte achtervolging worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De bestuurder, een 20-jarige man uit Oegstgeest wist te ontkomen, maar meldde zich later die avond aan het politiebureau in Leiden. Ook hij is aangehouden en wordt verhoord. In de bestelbus werd niet alleen hennepafval aangetroffen, maar ook enkele kilo’s henneptoppen. Deze zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Delen

14 reacties

  1. Het Orakel van de Burcht op

    Tsja, je moet toch iets met je tuinafval? De greenbags worden al sinds vorige maand niet meer opgehaald en dat duurt tot eind januari.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline