Stedelijk Gymnasium haalt ruim 31.000 euro op

1

Het Stedelijk Gymnasium heeft afgelopen week met de kerstactie € 31.103,38 opgehaald. De studenten van de 4e klas, en hun begeleidende docenten, organiseerde van 16 tot 18 december verschillende acties voor Stichting Vluchteling.

Dankzij een sponsoren en acties op het Stedelijk Gymnasium Leiden werd het bedrag bij elkaar gebracht. Leerlingen van alle klassen konden voor elkaar onder andere rozen, koekjes, knuffels, warme chocolademelk, cakes en serenades kopen. Op woensdagavond werden op beide vestigingen culturele avonden verzorgd en werden verschillende objecten geveild. Via workshops konden de ouders hun dansvaardigheden op peil brengen of een lezing over Asterix volgen

Delen

1 reactie

  1. Willem Wietjes op

    Er was een fout in de berekening het ging om een bedrag van 33616.38 euro. We waren de webshop vergeten mee te telen

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline