Vier partijen steunen geteisterde Stichting Leiden helpt

2

De Leidse fracties van VVD, PvdA, GroenLinks en SP steken hun handen uit de mouwen om de Stichting Leiden Helpt uit de brand te helpen. Vrij letterlijk, aangezien een brand naast ’t Leidsch Trefpunt de ingezamelde voorraad van 250 kerstpakketten heeft vernield. Deze zouden aanstaande zondag uitgereikt worden. De stichting helpt minima in Leiden en omgeving met gratis kleding, speelgoed en boeken.

De vier partijen hopen ook dat anderen de stichting helpen. Dit kan door aanstaande zaterdag bij de Dirk een houdbaar product te kopen en dat af te geven bij de daar aanwezige vrijwilligers, een gift te doneren op rekekningnummer NL53RABO0300696191 onder vermelding van ‘Leiden helpt’ of door de komende dagen onder werktijden een gift af te geven op SP-kantoor de Speer aan de Marnixstraat 18.

 

Delen

2 reacties

  1. Fijn om te lezen dat de politiek partijen hierin met elkaar een gezamenlijke actie ondernemen.
    Ik las in het Leidsch Dagblad dat verzekeringsmaatschappij niet bereid is om de brandschade aan de voedselpakketten en speelgoed te vergoeden. Het argument om geen schadevergoeding uit te keren is dat er voor deze pakketten niets is betaald. Dat vind ik een grof schandaal.
    Natuurlijk, ik weet wel dat verzekeringsmaatschappijen er altijd op gericht zijn om redenen te verzinnen om niet tot uitkering van schadevergoeding over te gaan, maar deze vorm van hyenagedrag vind ik echt te ver gaan. Er is immers voor deze verzekering gewoon premie betaald en deze pakketten hadden een zekere waarde. Om welke verzekeringsmaatschappij gaat het hier? Weet iemand dat?

  2. Nationale Nederlanden,want daar gaat het hier over, heeft intussen toch besloten tot vergoeding van de schade over te gaan. Gelukkig, daarmee ontlopen ze een koude douch bij Radar.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline