Liveopnames Sleutelstad in Stadsgehoorzaal

Aanstaande vrijdagmiddag worden in de entreefoyer van de Stadsgehoorzaal de laatste uitzendingen van het jaar opgenomen van de Sleutelstad-programma’s Cultuur071 en Live071. Publiek is welkom bij de liveopnames waar ook verschillende artiesten komen optreden. Vanaf 15.30 uur is de foyer, die voor de gelegenheid is ingericht als radio-café, toegankelijk voor iedereen die samen met alle gasten van de twee programma’s het culturele en muzikale jaar af willen sluiten. Onder het genot van een drankje en live muziek van onder andere The Stream, de Christmas Chicks en ’t Valies.

Diverse gasten die het afgelopen jaar in de uitzendingen voorbij zijn gekomen, schuiven aan. In het programma wordt ook de Leidse popplaat van 2015 bekend gemaakt.

Het programma wordt opgenomen tussen 16.00 uur en 18.00 uur en is de volgende morgen tussen 10.00 uur en 12.00 uur te beluisteren op het reguliere uitzendtijdstip van het Sleutelstad-programma Cultuur071. Zondag 20 december wordt het herhaald tussen 20.00 uur en 22.00 uur. Dan is wekelijks het programma Live071 te horen met veel aandacht voor de Leidse muziekscene.

De uitzendingen zijn te beluisteren via Sleutelstad 93.7 FM, 102.4 via de kabel, deze website en de verschillende radio-app’s voor de mobiele telefoon.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline