Inbraak is oorzaak brand Willem Barentszstraat

1

Inbrekers hebben vrijwel zeker de brand veroorzaakt die vanmorgen uitbrak bij loodgietersbedrijf Voskuil & Velthuyzen aan de Willem Barentszstraat. Met een lasbrander is de kluis van het bedrijf opengemaakt. Daar zou alleen wat kleingeld ingezeten hebben. Mogelijk zijn de daders gefilmd. De politie heeft van omliggende bedrijven de bestanden veiliggesteld van verschillende camera’s die op de straat staan gericht.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline