Jan Smit komt zingen in Leiden ondanks keelontsteking

6

De afgelopen dagen moest Jan Smit al zijn zangoptredens afzeggen wegens een flinke keelontsteking. Dubbele strop voor de populaire zanger die juist nu het hele land doorreist om zijn nieuwe kerstalbum te promoten. Ook de optredens van vandaag zijn gecanceld. Wel gaat Jan op pad om het album te signeren, maar zingen is er noodgedwongen niet bij.

Goed nieuws voor zijn Leidse fans: het optreden op de Kerstmarkt Leiden gaat morgen wel door. Jan is voldoende hersteld. Dat heeft zijn management zojuist laten weten aan het Centrummanagement Leiden.

Naast een nieuw kerstalbum ging Jan Smit de afgelopen weken in Noorwegen op zoek naar het ultieme kerstlied. Samen met de 3 J’s, Jeroen van der Boom, Ramon Beuk en The Kik, vormde hij ‘O Dennenband’. Het lied ‘Kerst Overal’ is het resultaat van de zoektocht die ook op tv was te volgen.

Delen

6 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline