Verscherpt politietoezicht in Voorschoten vanwege inbraakgolf

10

De politie houdt in Voorschoten verscherpt toezicht in verband met een ware inbraakgolf. Vorige week werd er liefst 9 keer ingebroken.

Het verscherpte toezicht wierp de afgelopen twee dagen meteen zijn vruchten af. Er zijn mannen aangehouden die inbrekerswerktuigen bij zich hadden. De politie roept op bij verdachte situaties of personen direct contact op te nemen met 112.

Delen

10 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline