Oegstgeest positief tegenover opvang minderjarige vluchtelingen Teylingereind

Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest heet vorige week van het COA een formele aanvraag binnengekregen voor opvang van 56 minderjarige vluchtelingen. Het gaat om een periode van een half jaar met eventueel verlenging van nog een half jaar in Teylingereind, in het noordoorsten van de gemeente.

Het college heeft aangegeven positief te staan ten opzichte van het versrekken van een vergunning, maar heeft nog geen definitief besluit genomen. Dat zal volgen op 17 december, wanneer de gemeenteraad erover heeft vergaderd.

Zaterdag 12 december organiseert de gemeente samen met het COA en Teylingereind een inloopochtend voor omwonenden, van 10.00 tot 12.00 uur bij het Teylingereind (Poelruiterpad 1 t/m 7).

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline