Leiden werkt toe naar hoogtepunt Winterwonderweken

Nog een paar dagen en dan schitteren alle onderdelen van de Leidse Winterwonderweken in de binnenstad: De ijsbaan (al open), de kerstmarkt (open vanaf vrijdag) en de nostalgische kermis op het Stadhuisplein (ook open vanaf vrijdag).

De december-editie van OPEN volgt een week later op zondag 20 december. Dan is Leiden OPEN voor (kerst)licht. En kerstmuziek. Zestien Leidse koren zorgen die dag voor de ultieme kerstsfeer in de binnenstad van Leiden.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline