Drukke koopzondag voor Sinterklaas in Leiden

1

Leiden was gisteren Open voor de Sint en dat was duidelijk te merken. Overal maakte de goedheiligman zijn opwachting. In museum Boerhaave bijvoorbeeld. In zijn eigen Lab van Sinterklaas. Maar ook in de foyer van de Stadsgehoorzaal. Allemaal makkelijk bereikbaar voor de sint die immers nog tot en met aanstaande vrijdag in Leiden logeert in het Huis van Sinterklaas in De Waag.

Delen

1 reactie

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline