Kerstdiner voor Leidse dak- en thuislozen in Marekerk

1

Op woensdag 9 december wordt er in de Marekerk een gratis kerstdiner gehouden voor dak- en thuislozen. Het diner wordt dit jaar georganiseerd door de Navigators Studentenvereniging Leiden, M25 Leiden en straatpastor Folly Hemrica. De avond begint met een optreden van het Amsterdamse daklozenkoor ‘De Straatklinkers’. Na een kerstverhaal van de straatpastor wordt gezamenlijk gegeten.

De organiserende instellingen roepen iedereen op om mensen uit te nodigen voor wie het diner bedoeld is.

 

 

Delen

1 reactie

  1. Heel mooi gebaar voor mensen die het moeilijk hebben en soms door de maatschappij in de steek gelaten worden, want niet iedere dakloze heeft dit aan zich zelf te danken. Soms werkt de overheid hier super aan mee.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline