Maarten Witkam met Kamara live in Cultuur071

Studiogast vandaag is multi-instrumentalist Maarten Witkam. Maar hij doet nog veel meer. Vandaag bij ons speelt hij ook live muziek met zijn groep Kamara. Miriam de Koning vertelt over 3 x Lazy Leidse Zondag Lezing in Sociëteit de Burcht; René Oskam doet dat over “@Bij wijze van spreken in de Leidse Lente. Verder Peter Visser (muziek) en Inge van Es (boekbespreking). Ook nog aandacht voor het Theatercafé in Scheltema, een Sinterklaasvertelling in Theater Ins Blau, Podium Pitch in de Stadsgehoorzaal, Russische dichters op de Boekenzolder en de aankondiging van ’t Land van Beloften, de geschiedenis van een Hollands huis in Leiden van Loek Dijkman.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline