Politie betrapt inbrekers op heterdaad in Merenwijk

11

Afgelopen zondag, rond 4 uur ’s ochtends, hebben agenten op de Damastroos in de Merenwijk twee mannen aangehouden op verdenking van inbraak. Het tweetal werd op heterdaad betrapt toen zij bezig waren een ruit te breken.

De aangehouden mannen worden ervan verdacht meerdere inbraakpogingen te hebben ondernomen. Eerder die nacht had de politie al meerdere meldingen van inbraakpogingen in de Merenwijk binnengekregen. Tussen 3.00 en 3.30 uur zijn er ruiten ingegooid in zowel de Ravenhorst, de Zijldonk als de Sleutelbloem.

Delen

11 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline