Gemeente investeert een ton in opknappen winkelcentrum Stevensbloem

1

Het college van burgemeester en wethouders van Leiden heeft vandaag besloten een extra 30.000 euro te investeren in het opknappen van winkelcentrum de Stevensbloem. Dat komt bovenop de 70.000 euro die de gemeente al vrij had gemaakt voor de werkzaamheden aan het winkelcomplex in de Stevenshof.

Het bedrag wordt beschikbaar gesteld aan een projectleider die investeerder Urban Interest gaat ondersteunen in de opknapbeurt. “De gemeente is niet de eigenaar van het winkelcentrum, maar het gaat hier ook om ruimtelijke ordening”, vertelt wethouder Frank de Wit. “Het ligt er niet goed bij. We willen dat het er snel weer scherp, mooi en strak uit komt te zien.” De werkzaamheden werden in het verleden een aantal keer uitgesteld, maar daar zal nu verandering inkomen.

Rolf Eijgenraam sprak met wethouder Frank de Wit over de werkzaamheden aan winkelcentrum de Stevensbloem.

Delen

1 reactie

  1. Het zou fijn zijn als de bouwer netter gaat werken. Verbouwen geeft altijd overlast, maar de puinhoop rond Stevensbloem is op het moment veel groter dan nodig.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline