De Week van BplusC: Nadenken over de toekomst

1

In BplusC, Bibliotheek plus Centrum voor kunst en cultuur, vond vorige week de Week van BplusC plaats. Van 11 tot en met 15 november werden er dagelijks diverse activiteiten georganiseerd in de BplusC vestiging aan de Nieuwstraat.

Tijdens de Week van BplusC was er tijd om mee te doen met verschillende activiteiten en om na te denken over de toekomst. “Wat zie je als je in 2020 BplusC aan de Nieuwstraat binnenloopt?” vroeg de organisatie zich af. De droom van BplusC is het bij elkaar brengen van diverse activiteiten in de Nieuwstraat en Het Leidse Volkshuis.

Sleutelstad fotograaf J.P. Kranenburg maakte een fotoreportage van de Week van BplusC en maakte foto’s van onder andere de Minecraft Challenge, waar BplusC 25 nieuwe laptops kreeg van Ziggo, muzikale optredens, workshops en het optreden van de Nederlandse jazz- en popartiest Wouter Hamel.

Delen

1 reactie

  1. Ferry Rigault op

    Op 1 mei jl. heeft BplusC het Muziekhuis overgenomen en nu kondigen ze aan dat deze, als hun plan doorgaat, weer dichtgaat.
    Doodzonde dat zo’n mooie muzikantenvoorziening er binnen een paar jaar dan moet sluiten. Het was voorspeld.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline