Wereldwijd komen artiesten naar Vrijplaats Festival

3

Aankomende zaterdag zorgt een internationaal muziekfestival vanaf 20.30 uur weer voor muzikale noten in Leiden. Het festival wordt georganiseerd door Vrijplaats Leiden. Muzikanten uit Nederland, Amerika, Engeland en Spanje zullen optreden.

The Flamenco Thief is onderdeel van de line-up dit jaar. Net als vorig jaar, bij de eerste editie van het festival, is Craig Sutton weer van de partij. Door verschillende effecten te gebruiken in zijn muziek, zorgt hij voor een bijzondere mix van Flamenco, Ska en Rumba.

Het festival krijgt ook een Engelse tintje door de Britse muzikante Laura Cannell. Ze krijgt steeds meer bekendheid in de internationale muziekscene. Cannell speelt viool en kan op twee fluiten tegelijk spelen. Een recensent noemde haar onlangs nog ”buitengewoon intrigerend en wonderschoon”. Verder komen de Amsterdamse band Kanipchen-Fit en Leidse DJ Daniel Quiros ook optreden.

Voor meer informatie kan er gekeken worden op www.vrijplaatsleiden.nl.

 

 

Delen

3 reacties

  1. Sjonge, de Vrijplaats heeft alleen maar gave dingen op het programma. Deze week 2 dagen een installatie van een geniale Zwtiser, en ’t weekend dit festival! Ik weet wel waar ik m’n portie cultuur kom afhalen!!

  2. Richard Groen op

    Mooi dat de stad weer vanuit de ondergrond gaat bruisen door de aanwezigheid van de Vrijplaats.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline