Haagse crimineel opgepakt in Katwijk

Afgelopen donderdag heeft een EVA-team van de politie een 25-jarige man uit Den Haag gearresteerd die nog een celstraf van 192 dagen moest ondergaan. Agenten zagen de man ’s middags lopen in het winkelcentrum van Katwijk en pakten hem op. Hij werd al enige tijd gezocht na een veroordeling wegens diefstal met geweld, omdat hij zijn straf nog moest uitzitten.

EVA-teams van de politie houden zich vooral bezig met het opsporen van veroordeelden die nog een straf uit moeten zitten. Het team kijkt vooral naar de ‘grote vissen’ die hun geld verdienen in de criminaliteit. EVA staat voor  Executie Vonnissen Afgestraften.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline