Auto raakt van de weg op A4

Bij een eenzijdig ongeval op de A4 bij Hoogmade is vanochtend de bestuurder van een personenauto gewond geraakt toen hij de vangrail raakte en vervolgens met de auto in de berm terecht kwam.

DSC_3234De gewaarschuwde brandweer rukte in eerste instantie met spoed  uit omdat de bestuurder in zijn voertuig bekneld zou zitten. Dat bleek mee te vallen. De automobilist is wel met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd,

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline