Katwijker opgepakt voor verdrinken hond

22

hondDe politie heeft de Katwijkse eigenaren van een verdronken hond opgespoord. De dierenpolitie startte een onderzoek na de vondst van een verdronken hond bij een steiger van een jachthaven aan de Leidsevaart in Voorhout. De hond bleek met vastgebonden pootjes en een dichtgetapete bek in het water te zijn gegooid.

De politie kwam de eigenaren op het spoor dankzij onder andere gesprekken met meerdere getuigen. Een 30-jarige vrouw en een 33-jarige man uit Katwijk zijn deze week aangehouden. De man heeft tijdens het verhoor bekend verantwoordelijk te zijn.

Delen

22 reacties

    • SnoopDoggyDogg op

      Ik hoop dat ze tbs met dwangverpleging krijgen. Want dit zyn echt martel praktijken. Gatverdamme zeg!! Hoe kan je zo een trouwe lieve beest, die van je houd en op je rekent dit aan doen? Breng m dan naar t asiel.

  1. Ik zeg ook hun pootjes vastbinden tapen om hun snuitjes en hup ook de plomp in. Zelfde strijd laten leveren als ze dit arme dier hebben aangedaan

  2. Een gepaste straf zou een taakstraf zijn in de vorm van “vrijwillgerswerk” in het asiel maar dan niet vrijwillig en voor een zeer lange periode. Onder toezicht uiteraard zodat hij hetzelfde “trucje” niet weer kan uithalen bij de aan zijn zorg toevertrouwde honden.

    • en hier gaan we steeds de fout in een taakstraf ? laat me niet lachen wat dacht je van 2 jaar onvoorwaardelijk een taakstraf schrikt niet meer af !

  3. Het Orakel van de Burcht op

    Wij hebben in het Nederlands niet voor niets uitdrukkingen als:

    ”Zo bot als een Katwijker” en
    “Waar een Katwijker plast, zal geen gras meer groeien”.

  4. Piet Pekelharing op

    Wordt het niet eens hoog tijd dat gematigde Katwijkers publiekelijk afstand nemen van deze radicale dierenbeul?

  5. eerst 10 jaar opsluiten met water en brood en zonder extra handen vastgebonden en zijn dode hond bij hem in de cel, daarna tbs en nooit meer de gelegenheid geven een huisdier te mogen hebben en dat desnoods met een tattoo op zijn voorhoofd plaatsen.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline