Dode en gewonde bij ongeval op A4

2

Bij een zwaar ongeval tussen verschillende auto’s en een vrachtwagen is afgelopen nacht rond 00.15 uur op de A4 tussen Leiden en Leidschendam een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om een 81-jarige vrouw uit Voorburg. Een 45-jarige man uit Den Haag raakte gewond en is overgebracht naar het LUMC.

De botsing ontstond toen de vrachtwagen op een file inreed. De 44-jarige chauffeur, een man uit Lelystad, is aangehouden voor verhoor. De rijksweg werd richting Den Haag afgesloten voor het politie-onderzoek.

Delen

2 reacties

  1. Martin Kroon, instructeur Het Nieuwe Rijden op

    Bij dit type ongeval was ‘vroeger’ meestal vermoeidheid en in slaap vallen de oorzaak. Tegenwoordig zitten chauffeurs te bellen, of nog erger, te zappen of een touch screen te bedienen. Seconden lang zijn hun ogen van de weg en hun hoofd niet bij het verkeer, dodelijk! Deze chauffeur zit hoe dan ook heel erg fout.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline