Nieuw restaurant: Van de Leur krijgt grillkelder

2

Het lijkt wel of er de laatste tijd geen week voorbij gaat zonder opening van weer een restaurant in de Leidse binnenstad. Onlangs opende aan de Nieuwe Rijn restaurant Wielinga de deuren in het pand van de voormalige dansschool met diezelfde naam en ook deze weer komt er weer een bijzondere eetplek bij: een vleesgrot.

Grand Café Van de Leur aan de Breestraat opent aanstaande donderdag in de middeleeuwse kelder de ‘Meatcave‘. Een grillrestaurant zonder menukaart. Bezoekers kunnen zelf kiezen van de grill: een Big Green Egg houtskoolgrill. Bijvoorbeeld een driegangenmenu of een Meatcave megaburger. De gerechten worden bereid door Robert Lobensteijn. Voormalig demochef van Big Green Egg Nederland.

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline