Cultuur071 met Christel Schollaardt van Naturalis

Nu kun je in de herhaling luisteren naar Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok die studiogast Christel Schollaardt ontvangen. Zij is collectie beheerder bij Naturalis, uitgever en nog veel meer. Patrick Broekema komt muziek maken en vertellen over het bouwen van een gitaar. Verder is Peter Visser er weer over de muziek in de regio en horen we wat Museum De Lakenhal doet met een particuliere gift van 1 miljoen!

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline