6 reacties

 1. Johan Volkers op

  Gewoon opletten, beide partijen, maar vooral automobilist. Dan is het al met al niet zo gevaarlijk.

  • Piet Pekelharing op

   Inderdaad, de plek is helemaal niet zo gevaarlijk als iedereen zich gewoon aan de regels zou houden. Maar ja, zolang er van die idioten zijn die met hun smartphone spelen terwijl zij zich op de fiets of in de auto voortbewegen.

 2. Maar veel fietsers geven geen richting aan en s’avonds of s’nachts word geen verlichting gevoerd dus tis niet vreemd dat je ze naar het Lumc rijd en wie is de schuldige weer? De automobilist!!

  • Piet Pekelharing op

   Nogmaals de automobilist is niet aansprakelijk indien hij/zij kan bewijzen dat de fietser in de fout is. Het is niet waar dat de automobilist bij een aanrijding tussen auto en fietser altijd aansprakelijk is, de bewijslast ligt echter wel bij hem/haar.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline