Inschrijvingen voor het Leidse Jeugdlintje verlengd

De inschrijfdatum van het Leidse Jeugdlintje is verlengd tot 6 november 2015. Nu hebben ouders, leraren, opa’s en oma’s, sportclubs of andere verenigingen nog ruim een week de tijd om hun Leidse held aan te melden.

Het Leidse Jeugdlintje wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt. De uitreiking vindt plaats op 20 november in het Kinderrechtenhuis in Leiden. Vorig jaar ontvingen maar liefst negen jongeren uit handen van wethouder Roos van Gelderen het Leidse Jeugdlintje.

Waardering
Jeugdtraining geven bij de gymnastiekvereniging, een gehandicapt klasgenootje helpen, een bijdrage leveren aan de stadsnatuur. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van activiteiten gedaan door jongeren die vorig jaar Het Leidse Jeugdlintje ontvingen. Met Het Leidse Jeugdlintje wil de gemeente Leiden haar waardering uiten voor deze kinderen. Waardering voor wat zij doen én omdat ze een voorbeeld zijn voor anderen.

Jij kent vast ook een kind dat altijd klaar staat voor een ander, tussen de zes en achttien jaar oud is en zich inzet voor de Leidse samenleving. Wilt u hem of haar in het zonnetje zetten, gewoon omdat hij of zij dit verdient? Jongeren kunnen genomineerd worden op de website van de gemeente Leiden: www.leiden.nl/jeugdlintje.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline