Vluchtelingen overstelpt met hulp en spullen

2

De groep vluchtelingen die sinds vrijdag wordt opgevangen in het Universitair Sport Centrum heeft de afgelopen dagen een enorme berg kleding, spelletjes en andere zaken ontvangen van mensen uit de stad. Talloze mensen willen iets doen voor de vluchtelingen die in de noodopvang zijn ondergebracht, zo bleek de afgelopen weken al verschillende keren. De universiteit is dolblij met alle spullen, maar trapt nu op de rem: “We hebben al heel veel spullen ontvangen. Enorm bedankt, maar we hebben voorlopig echt genoeg om weer een lange tijd vooruit te kunnen. Er hoeft dus niets meer gebracht te worden.”

Delen

2 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline