Wintertijd: Lekker lang weekeinde

Het weekeinde duurt deze week maar liefst een uur langer. In de nacht van zaterdag op zondag gaat om 3.00 uur de klok een uurtje terug en dat betekent dus een extra uur slaap. In elk geval als het aan de 187.000 mensen ligt die zich hebben aangemeld voor het Facebook evenement ‘Een uur extra slapen’. Anderen hebben minder geluk: “Ik moet een uur langer werken, maar gelukkig heb ik lieve collega’s die een half uur eerder komen.”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Je bent nu offline