Zelfgemaakte knuffels voor vluchtelingen

1

Studenten van de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden gaan knuffels maken voor de vluchtelingen die vanaf aanstaande vrijdag naar Leiden komen. De vluchtelingen worden ondergebracht in het Universitair Sportcentrum. De studenten zijn op zoek naar veel dunne, wollen wanten. Ook naalden, garen en watten zijn van harte welkom.

Esther van der Marel, student pedagogie, plaatste gisteren een oproep via Facebook. Door het aanbieden van zelfgemaakte knuffels hopen de studenten de vluchtelingen een hart onder de riem te steken.

De studenten roepen daarom iedereen op om wanten, naalden, garen of watten in te zamelen. Via een berichtje op Facebook kun je aangeven wat je kunt missen.

Delen

1 reactie

  1. Weet iemand eigenlijk of er een mogelijkheid is om spullen die je anders toch op Marktplaats zet, te doneren?

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Maaike Lek

Je bent nu offline