Vodka martini op première-avond nieuwe Bondfilm in Leiden

De nieuwste film in de James Bond-serie ‘Spectre’, gaat op 28 oktober in première. In de Leidse bioscopen Trianon en Lido kun je de film als eerste zien. Bij aanschaf van een ticket ontvang je, geheel in stijl, een vodka-martini of een ander drankje naar keuze.

De Amsterdamse première van ‘Spectre’ wordt op het grote doek live uitgezonden. Kaarten voor deze speciale avond zijn te koop via de website van Bioscopen Leiden. Je betaalt 11 euro voor toegang. Om 18:45 gaan de deuren open.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline