10 Jaar ZZ Leiden gevierd met clinics op Beestenmarkt

Alweer 10 jaar is de Leidse zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid als hoofdsponsor verbonden aan ZZ Leiden Basketball. Een feestje dat vanmiddag sportief wordt gevierd met een hele serie clinics voor kinderen en een streetbasketball toernooi op de Beestenmarkt. Naast een potje basketballen konden de kids op de foto met Tee. De nieuwe mascotte van ZZ Leiden Basketball die is ontworpen in samenwerking met Naturalis waar over enkele jaren een echte T.rex is te zien.

Meedoen aan het toernooi is gratis, maar wie ook een basketballclinic wil doen betaalt daarvoor een kleine bijdrage van 1 euro. Die gaat naar het goede doel. Hans van der Leek van hoofdsponsor Zorg en Zekerheid legt uit: “Volgend jaar bestaat ook de zorgverzekeringswet precies 10 jaar. Daarom hebben we als extraatje een bijzonder Leids zorgdoel aan deze middag gekoppeld. De opbrengst van de clinics gaat naar jongerenhospice Xenia.

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline