Iemke van Dijk studiogast in Cultuur071

Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok ontvingen tussen 10.00-12.00 uur Iemke van Dijk, kunstenaar en docent. Zij is studiogast. Annemijn van Vliet, singer-songwriter, is er ook. Zij treedt live op. Verder besteden we kort aandacht aan een nieuwe voorstelling in Theater Ins Blau; een nieuwe tentoonstelling in De Leidse Lente en het Theatercafé Leiden, morgenmiddag.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Redactie Cultuur071

Je bent nu offline