Rode Kruis Leiden opnieuw op zoek naar vrijwilligers

37

Het Rode Kruis Leiden is opnieuw op zoek naar vrijwilligers voor noodhulp aan vluchtelingen. In sportcentrum De Klaverhal (Zoeterwoude) en sporthal De Cuyl (Oegstgeest) worden tijdelijk vluchtelingen opgevangen. Op beide plaatsen zijn vrijwilligers nodig. Ook in Voorhout worden sinds gisteravond 150 vluchtelingen opgevangen en ook daar heeft het Rode Kruis nog vrijwilligers nodig voor de begeleiding.

De planning van de vrijwilligers wordt geregeld door de Rode Kruis afdeling Leiden. Het Rode Kruis Leiden is heel blij met alle hulp die tot nu toe aangeboden is. De organisatie roept de ruim 2700 (!) mensen die zich eerder deze week al aangemeld hadden op om ook hun beschikbaarheid aan te geven voor de nieuwe locaties. Dat kan via een formulier op de website van het Rode Kruis.

Delen

37 reacties

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Rolf Eijgenraam

Je bent nu offline