Politie houdt mogelijke drugshandelaars aan

Afgelopen vrijdag rond 12.00 uur heeft de politie twee verdachten aangehouden voor handel in verdovende middelen. De aanhouding vond plaats op het Juliana Stolberghof. Daar zagen twee agenten de twee 27-jarige mannen drugs verhandelen.

Één van de mannen probeerde tevergeefs te vluchten en daarbij drugs weg te gooien. In een woning op het Juliana Stolberghof troffen de agenten diverse drugs en attributen om deze mee te verhandelen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline