Pierre Wind kookt in Boerhaave voor Kinderboekenweek

Tot en met aanstaande zondag is het Kinderboekenweek. Op die dag is er van alles te beleven in het Museum Boerhaave, rondom het thema van de week, ‘raar maar waar’. Elk kind mag op vertoon van het Kinderboekenweekgeschenk gratis het museum in.

TV-kok Pierre Wind doet op zondag allerlei proefjes met koken in zijn eigen onderzoekslab. Verder is Albert Einstein te bewonderen in de komische theatervoorstelling Tijd voor Einstein? en bestaat de mogelijkheid zelf een labjas aan te trekken en allerlei experimenten te doen.

Meer informatie staat op de site van het museum.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Je bent nu offline