Officiële registratie vluchtelingen van start

Vandaag worden alle circa 120 vluchtelingen die in Voorschoten worden opgevangen in De Vliethorst officieel geregistreerd. Ze worden daarvoor met bussen overgebracht naar de identificatielocaties van het Expertise Centrum Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (EVIM). die zijn in Amsterdam en Leusden.

Morgen zijn de vluchtelingen in de 3 Octoberhal aan de beurt, Ook voor hen geldt dat van deze groep de identiteit moet worden vastgesteld, waarna ze allemaal worden geregistreerd en ingeschreven.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Op dit moment werken we hard aan de lancering van een nieuwe website. Daarom is het tot vrijdag 20 maart 17:00 niet mogelijk om te reageren op berichten. Op onze nieuwe site voorzien we uiteraard weer in de mogelijkheid om te reageren, kijk daarvoor vanaf vrijdagmiddag 17:00 op Sleutelstad.nl. Tot dan!

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline